Bekijk hier de Official Competition van EFF 2019

Stories that matter.

Vandaag is de trailer gelanceerd voor de officiële competitie van het Euregion Film Festival 2019. Met als hoofdthema ‘Stories that matter’ maakt het publiek kennis met belangrijke, diverse en actuele verhalen van over de hele wereld.

21-25 maart organiseert CineSud i.s.m. Filmhuis De Spiegel voor de vierde keer het Euregion Film Festival. Dit festival staat in het teken van opkomend filmtalent, met een speciale focus op onze eigen regio, Nederland, België en Duitsland. Voor deze vierde editie wordt groots uitgepakt met een mooi programma voor zowel makers als publiek.

Voor de vierde editie van het festival zijn 12 films geselecteerd voor de officiële competitie, worden er 4 lange films vertoond in special screenings en is er een speciaal programma met films van Heerlense makelij (Made in Heerlen). Ook zijn er avant-premières (voor genodigden) van twee korte regionale producties. Het thema van Euregion Film Festival 2019 is ‘Stories that matter’. Elke film die getoond wordt vertelt een belangrijk of inspirerend verhaal, een verhaal dat gedeeld moet worden. Omdat het relevant en urgent is, omdat het aanzet tot denken, of gewoon omdat het inspireert of ontroert.

Vind je dit interessant?
Bekijk het hele programma en reserveer je tickets.
Tell me more

Andere content