My Land

2016, Joris Hoefakker

De film My Land is een ode aan het Zuid Limburgse landschap. Gemaakt door de filmmakers Joris Hoefakker, Mark Handels en Alexander Dohmen als een cadeautje voor iedereen die Zuid Limburg lief heeft.
De gedachte dat al dit schoon binnen een straal van 20 km om ons heen te vinden is maakt ons gelukkig. Zuid-Limburg is uniek en daar mogen we trots op zijn!

Over de regisseur

De film My Land is een initiatief van Joris Hoefakker van Submedia Producties. De film werd gemaakt door Joris in samenwerking met zijn collega’s Mark Handels en Alexander Dohmen. Submedia is al jarenlang een van de grootste productiebedrijven in het zuiden van Nederland en maakt naast commerciële en in opdracht vervaardigde producties ook vrij werk. Na jarenlang talenten uit het CineSud netwerk te hebben ondersteund op gebied van camera, geluid, licht en post-productie maakte Submedia in 2017 een eigen CineSud Talent film: Barbara.

Over de film

My Land is ontstaan als ode aan het Zuid-Limburgse landschap. De film ging in première op het Dutch Mountain Film Festival en werd later met groot succes online gedistribueerd door VVV Zuid-Limburg.