Circus Noël landt in Heerlen

Opnamen vinden plaats in de zomermaanden.

De populaire jeugdserie Circus Noël krijgt een vervolg in de bioscoop, en dat vervolg zal deels gedraaid gaan worden in Heerlen.

Circus Noël

Circus Noël gaat over een familiecircus en is een vervolg op de jeugdserie die afgelopen Kerst op televisie te zien was. Regisseur is Dennis Bots, die eerder Code M maakte in Limburg. De film zal gesitueerd worden rond het festival Cultura Nova, dat de film ook ondersteunt. Ook de gemeente Heerlen en centrumorganisatie Heerlen Mijn Stad dragen bij aan de film. De opnamen vinden plaats in de zomermaanden en de film moet eind 2018, begin 2019 in de bioscopen verschijnen.

Samenwerking

CineSud is een van de ondersteunende partners in het project en werd begin dit jaar door een van de producenten – Harro van Staverden – benaderd voor een nieuwe samenwerking in de regio. Na Tien Torens Diep, Code M en in mindere mate Storm en Oorlogsgeheimen is het alweer de vijfde keer dat de producent terugkeert naar Limburg.

De afgelopen maanden zijn diverse gesprekken gevoerd met onder meer gemeente Heerlen en Cultura Nova en heeft CineSud tevens geholpen connecties te leggen met andere partners in de stad, zoals het Arcus College. De komende periode worden naar verwachting i.s.m. CineSud nog regionale cast, crew en faciliteiten gezocht.

 

Andere content