Dien nu in voor CineSud Talent 2018

Naast vaste trajecten, zijn er in 2018 ook incidentele bijdragen mogelijk.

Tot 12 januari kunnen nieuwe makers – jong en oud – plannen indienen voor CineSud Talent 2018. De succesvolle samenwerking met CineCrowd en het VSB Fonds wordt voortgezet. Aanvullend wordt extra coaching geboden in het kader van het filmlab van CineSud.

CineSud Talent 2018

Nieuwe makers kunnen hun filmidee voor een korte productie insturen en maken daarmee kans op een geldbedrag. Jong, oud, Limburger of geen Limburger. Met nieuwe makers bedoelen we makers – jong en oud – die niet meer dan drie vrije producties op hun naam hebben staan. CineSud Talent staat open voor zowel fictie als non-fictie, live-action als animatie en voor elke stijl en elk genre. Jaarlijks worden drie projecten geselecteerd die met een budget van minimaal €13.000 aan de slag kunnen. Ook krijgen de geselecteerde projecten, naast vaste begeleiding door CineSud en CineCrowd, extra coaching op gebied van scenario, regie, productie en post-productie.

Indienen kan tot en met 12 januari 2018.

Lees alle voorwaarden hier en dien nu je plan in!

Incidentele bijdragen

Vanaf 2018 is het ook mogelijk in te dienen voor incidentele bijdragen vanuit CineSud. Dit is alleen mogelijk als je (minimaal) CineSud Plus- of Student-lid bent.  Jaarlijks worden beloftevolle projecten geselecteerd die maximaal €5.000 krijgen vanuit de beschikbare middelen van CineSud. De call staat open voor iedere maker en/of film die een aantoonbare relatie heeft met Limburg.

De deadlines voor 2018 zijn:
– 1 februari 2018
– 30 september 2018

Dien nu in voor een incidentele bijdrage.

Andere content