Leren en inspireren
door te doen.

CineSud Educatie

CineSud ziet cultuureducatie als een belangrijk instrument voor zowel makers als publiek, en voor zowel jong als oud.  CineSud biedt daarom, naast haar online magazine, jaarprogramma aan activiteiten en overige diensten, ook specifiek workshops, lezingen en ander educatief materiaal aan voor basis- en middelbaar onderwijs. Maar ook voor andere geïnteresseerde organisaties, zoals overheden, het bedrijfsleven en kennisinstellingen.  Interesse? Bekijk ons aanbod hieronder. Staat je workshop er niet tussen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Workshops, lezingen,
Film & debat

Voor activiteiten op maat, neem contact met ons op.

Jong & oud. Ervaren & onervaren. CineSud biedt naast haar Academy ook educatie aan een brede doelgroep. Van jeugd tot volwassenen. Dit doen we middels workshops in het basis en voortgezet onderwijs, of door met specifieke partners educatieve activiteiten op te zetten. Ook verzorgen we workshops en andere activiteiten op maat voor makers en liefhebbers, maar ook voor bedrijven en organisaties in allerlei branches.

Op deze pagina vind je enkele activiteiten die we standaard aanbieden, maar vanzelfsprekend kun je ook je specifieke vraag of wens kenbaar maken en ontwikkelen we gezamenlijk iets dat bij jou of je doelgroep past. Of je nu iets zoekt voor in het onderwijs, een inspirerend bedrijfsuitje of een voorlichtingsavond.

Naast onderstaand aanbod in workshops biedt CineSud ook lezingen, workshops en debatten op maat. Neem contact met ons op via onderstaand formulier om de mogelijkheden te bespreken.

  • Bekijk de Privacyverklaring

Unique selling points

1

CineSud biedt een breed standaard-pakket aan workshops voor basis- en voortgezet onderwijs, zowel binnen- als buitenschools.

2

Door een actieve en interactieve aanpak spreken we zowel jonge als oudere doelgroepen aan in verschillende (op maat gemaakte) settings.

3

CineSud heeft een breed netwerk aan professionals en vindt voor elke vraag een geschikte oplossing.

Eerder op maat gemaakt

Met slechts één cappuccino per maand kun je regionaal talent een enorme boost geven!

Vertel me meer

CineSud workshops