Eerste editie Fashionclash Fashion Film Festival van start

Het eerste modefilmfestival in Nederland.

Fashionclash Fashion Film Festival (FFFF) is het eerste internationale filmfestival in Nederland gericht op het opkomende ‘fashion film’ genre. Het programma met vertoningen van meer dan 60 korte fashion films, workshops, talks en expositie biedt een podium aan zowel opkomende als gevestigde filmmakers en ontwerpers die experimenteren met het genre.

Meer dan mode en film

Het programma met vertoningen van meer dan 60 korte fashion films, workshops, talks en expositie biedt een podium aan zowel opkomende als gevestigde filmmakers en ontwerpers die experimenteren met het genre. Een unieke gelegenheid om geïnspireerd te raken door de wereld van mode, het nieuwste talent te ontdekken en kennis te maken met de fashion film. FFFF is voor iedereen toegankelijk en deels gratis. Kaarten voor de filmvertoningen zijn vanaf €9 verkrijgbaar online en aan de deur bij Lumière Cinema.

Naast filmvertoningen in Lumière Cinema, zijn er ook screenings in de Bijenkorf en bij Tiessen Wijnkoopers. Deze zijn gratis toegankelijk. Ook zijn in Lumière enkele onderdelen en een expositie gratis te bezoeken.

Klik hier voor het complete programma en tickets.

Andere content