Masterclass: Casting

Masterclass: Casting

Direct tickets kopen
Regisseur Ben Sombogaart neemt acteurs en regisseurs/producenten mee door het casting-proces van speelfilms.

Word lid en krijg standaard gratis toegang of fikse korting op al onze events!

Tell me more

Info & tickets

Zaterdag 21 april verzorgt regisseur Ben Sombogaart (Abeltje, De Tweeling, Knielen op een Bed Violen) een masterclass Casting voor filmmakers en acteurs. Naast theoretische uitleg zijn er ook praktijkopdrachten.

  • hoe werken audities?
  • wat zijn aandachtspunten voor acteurs?
  • waar moet je als filmmaker op letten?

Deze en nog veel meer vragen behandelt een van Nederlands’ grootste regisseurs tijdens de Masterclass Casting op zaterdag 21 april in Maastricht. Aan de hand van voorbeelden en uitleg doorloopt hij het casting-proces van fictie-projecten. Als deelnemer ga je ook met opdrachten aan de slag.

De masterclass is geschikt voor acteurs en regisseurs, beide perspectieven worden belicht.

Praktische informatie

De masterclass vindt plaats op 21 april om 15.00 uur in Lumière Cinema Maastricht. Vermelde kosten zijn exclusief BTW, maar inclusief een drankje en snacks. Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers.

Upgrade je lidmaatschap en profiteer van kortingen op al onze events!

Over de gastspreker(s)

Ben Sombogaart

Ben Sombogaart is een van Nederlands grootste filmmakers en regisseerde onder meer De Tweeling, Kruistocht in Spijkerbroek, Abeltje, Bride Flight en Knielen op een Bed Violen. Als regisseur maakte hij films voor elk denkbare doelgroep en weet daarom als geen ander wat belangrijk is in het castingproces.

Aankomende events