Euregion Film Festival

Snel groeiend jaarlijks terugkerend internationaal filmfestival in het hart van de Euregio Maas-Rijn.

  • Het filmfestival van Nederland, België en Duitsland
  • Internationale gastsprekers
  • De beste korte én lange films
  • Ontmoet makers en publiek
  • Randactiviteiten voor jong en oud
"Het is heel belangrijk dat dit festival er is."
Bas van der Ree
"Zeer inspirerend om bij te wonen."
Daniël Berckenkamp
"Toffe opzet. De setting werkt erg goed!"
Jordy Holtslag

Hét filmfestival van Limburg en de omliggende grensregio’s, met de beste regionale, nationale en internationale films, inspirerende gastsprekers, ontmoetingen met makers en workshops en masterclasses voor jong en oud, talent en professional.

“Snel groeiend internationaal filmfestival in het hart van de Euregio.”

Euregion Film Festival

Het Euregion Film Festival is een meerdaags internationaal filmfestival waarin speciale aandacht is voor films uit onze Gouden Driehoek: Nederland – België – Duitsland. Met het festival brengen we makers samen, laten we publiek in aanraking komen met film en stimuleren we ontmoetingen tussen makers en publiek. Daarnaast vinden we het belangrijk dat er kennis en ervaring worden uitgewisseld, er activerende en interactieve randactiviteiten zijn voor zowel makers als publiek en dat er verbindingen worden gelegd met lokale en regionale ondernemers en organisaties.

Tijdens het festival presenteren we jaarlijks de beste regionale, nationale en internationale films, zijn er inspirerende gastsprekers, ontmoetingen tussen makers en publiek, workshops en masterclasses en allerlei randactiviteiten voor jong en oud. Ook worden er elk jaar awards uitgereikt, onder andere voor Beste Euregionale Film en de Audience Award. Het Euregion Film Festival is er nadrukkelijk voor iedereen: maker en publiek, talent en professional, jong en oud.

Bekijk hier de official selection voor EFF 2018.

Editie 2019: 21-24 maart

Jaarlijks worden er honderden films ingezonden naar het Euregion Film Festival. Dit heeft er voor gezorgd dat onze programmering de afgelopen jaren van bijzonder hoog niveau was. We willen dat graag zo houden en kijken dan ook uit naar jouw film. Je kunt je film inzenden door rechts in de side-bar op de button te klikken (of op de afbeelding hieronder).

Het programma van het volgende Euregion Film Festival wordt in februari 2019 bekend gemaakt. Net als voorgaande jaren, zullen sowieso terugkeren: de Crossborder Film Conferentie, de onderdelen CineTalk en CineMaster, worden er korte films vertoond en zullen er lange films te zien zijn.

Benieuwd naar het programma van de voorgaande edities? Onderaan deze pagina vind je een overzicht.

Klik hier.

Het team

Eerdere edities