Gamechanger in competitie in LA SHORTS

Korte film van Christian van Duuren blijft het goed doen.

Eerder al zag de uit Geleen afkomstige Christian van Duuren zijn korte film Gamechanger geselecteerd worden voor het South by Southwest Film Festival, binnenkort is hij tevens te zien tijdens LA SHORTS.

Oscars

De korte film Gamechanger van Christian van Duuren is na selecties op het Nederlands Film Festival en Go Short International Film Festival ook goed aan de weg aan het timmeren in het buitenland. Na geselecteerd te zijn geweest voor het Oscar Qualifying South by Southwest Film Festival en als openingsfilm gefungeerd te hebben op het Red Carpet Human Rights Filmfestival in Palestina is de film nu geselecteerd voor de competitie van LA SHORTS.

LA SHORTS is een van de meest vooraanstaande kortfilmfestivals ter wereld en kan een shortcut bieden naar de Oscars en Bafta’s. Prijswinnaars van het festival komen namelijk automatisch op de longlist te staan voor deze felbegeerde prijzen. Het filmfestival in Los Angeles vindt plaats van 2 tot 10 augustus.

Gamechanger gaat over Max, die op weg is naar een buitenlandse oorlogsmissie. Hij raakt verstrikt in een spelletje met de buurjongens. Gaandeweg verliest Max de realiteit uit het oog en verliezen de angstige broertjes hun onschuld.

Andere content