Pitch and get funding!

Dien je plan voor 14 februari 2019 in.

Tijdens het Euregion Film Festival organiseert CineSud voor het derde jaar op rij een pitch-wedstrijd voor filmprojecten. Pitchers maken kans op €2000 realisatiebudget en coaching bij de verdere ontwikkeling van het project.

Stimulans

Naast het CineSud Talent traject stimuleert CineSud nieuwe en gevestigde filmmakers nog op veel andere manieren. Zo organiseren we labs en campussen, maar bieden we ook mogelijkheden voor co-financiering. Met de pitch-calls (een in het voorjaar en een in het najaar) willen we kansrijke plannen van filmmakers weer een duwtje in de rug geven. Het winnende filmplan krijgt €2000 co-financiering in het budget en daarnaast coaching aangeboden.

Dien in!

Voorwaarden

  • Het project moet uiterlijk 15 februari 2020 klaar zijn;
  • Het idee moet logistiek en productioneel haalbaar zijn;
  • Het project moet geproduceerd worden vanuit Nederland, Beglië, Duitsland of Luxemburg en betreft het liefst een samenwerking tussen twee of meer van deze landen (dit kan op verschillende manieren);
  • Per inzender mag maar maximaal één idee per jaargang worden ingediend.

De openbare pitches vinden plaats op 23 maart tijdens het Euregion Film Festival in Heerlen. Na een voorselectie krijgen minimaal 3 en maximaal 5 inzenders de kans hun idee te pitchen aan een jury. De winnaar krijgt €2000 produtiebudget + coaching aangeboden.

Klik hier voor meer info en om je plan in te dienen.

Andere content