Pitch je dramaserieplan aan NPO 3LAB

3LAB is op zoek naar plannen voor een nieuwe online dramaserie.

Loop je al een tijdje met een idee rond voor een serie voor jongeren? Stuur je plan dan op voor 12 juli en oefen je pitch, want 3LAB is op zoek naar nieuwe eigentijdse fictieverhalen van jonge makers.

Contest

5 jonge makers krijgen de kans om een pilotaflevering van hun serie te realiseren die online te zien zal zijn op npo3lab.nl. Hiervoor krijg je een budget van €10.000. Het genre van de serie is helemaal vrij, maar van belang is wel dat je plan vernieuwend is en geschikt is voor een doelgroep van 16 tot 24 jarigen. Uiteindelijk zal één van deze vijf pilots worden doorontwikkeld tot een volledige dramaserie voor NPO3 online. Voor de realisatie hiervan is een budget van maximaal 100.000 euro beschikbaar. De winnaar wordt bekend gemaakt op 29 juli.

Hoe doe je mee?

Werk een pitchplan uit in een PDF en stuur dit uiterlijk 12 juli in.
Beschrijf in je plan in ieder geval:

• Voorblad (Titel van je project)
• Omschrijving van het project (max. 2 pagina’s)
• Synopsis (max. 1 pagina)
• CV/Filmografie van regisseur/producent

 

NPO 3LAB: Dag van de jonge maker

De winnaar wordt bekend gemaakt op 29 juli tijdens het event ‘NPO 3 LAB: Dag van de jonge maker’. Het programma van die dag bestaat uit viewings van nieuwe producties waarbij je in gesprek kunt met de makers, (internationale) sprekers en een netwerkborrel.

Dien hier je plan in

Andere content