• Hulp of begeleiding nodig bij het opstellen van je begroting of complete projectplan?
  • Coaching nodig om je scenario net die extra laag te geven?
  • Je spelregie verfijnen?
  • Is je film af, maar weet je niet hoe je hem verder kunt distribueren?
  • Of heb je een andere specifieke coachingsvraag?

CineSud heeft een breed netwerk aan professionals dat je graag een handje helpt. We hebben veel expertise in huis op het gebied van inhoudelijke en zakelijke (door)ontwikkeling, financiering, productie, promotie en distributie.

Enkele van onze vaste coaches die voor je klaar staan zijn Pieter Kuijpers, Remy van Heugten, Nathalie Crum en Marijn Poels. Ook vanuit de organisatie van CineSud kunnen we je coachen. Afhankelijk van je specifieke vraag en behoefte stellen we samen met jou een plan van aanpak samen. Dit is erop gericht jou te laten excelleren en resultaat te behalen binnen je probleemgebied. Naast kortdurende trajecten met één of twee contactmomenten kan het ook een coachingstraject zijn dat over een langere periode wordt uitgesmeerd. De planning en vorm van je coaching gaat altijd in overleg met jou en de beoogde coach. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je ook zeker dat je aan het eind de beoogde resultaten hebt bereikt.

1-op-1 coaching start vanaf €35 per uur en wordt verzorgd op een samen overeengekomen locatie of bijvoorbeeld via Skype (korting). Heb je interesse in persoonlijke coaching? Laat dan hieronder je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Reservering plaatsen

Op dit moment is het nog niet mogelijk tickets aan te schaffen. Wil je wel al een plek reserveren? Vul dan onderstaand formulier in.

  • Heb je vragen en/of opmerkingen? Stel ze dan via dit veld.
  • Bekijk de Privacyverklaring