Sterke cast voor productie Genekt

Studenten LUCA Arts Genk wonnen tweede prijs tijdens Pitch-wedstrijd CineSud.

Derdejaars studenten aan de LUCA Arts Genk starten deze week met de opnamen van hun korte film Genekt. Ze kunnen hierbij rekenen op steun van een topcast.

Genekt

Genekt is een actievolle thriller over een drugsdeal die uit te hand loopt. Wanneer twee drugskoeriers een teddybeer gevuld met drugs moeten ophalen loopt alles uit de hand als een klein meisje hen voor is en de knuffel meepakt.

Genekt is een productie van studenten van de LUCA Arts in Genk en wordt geregisseerd door Larry Erens en geproduceerd door Maurizio Ciranni. Het team pitchte het project tijdens de Crossborder Film Conference van CineSud en werd door de jury bekroond met de tweede prijs, goed voor een bijdrage van €750.

Topcast

Genekt kan inmiddels rekenen op steun van een mooie cast, bestaande uit onder meer Guido de Craene (Zone Stad, Wittekerke), Maarten Ketels (Code 37, Groenten uit Balen) en Ella Leyers (Het Vonnis, Pippa).

De productie, die tussen de 10 en 15 minuten lang wordt, gaat eind juni in voorpremière. Opnamen vinden plaats in Genk en omgeving.

Andere content