Laten we samen jouw droom waarmaken.

Talent

Iedere nieuwe maker – jong of oud – kent dezelfde krachtige droom: ooit een eigen film maken. CineSud vindt het belangrijk dat talenten de kans krijgen om hun dromen te realiseren. Dat doen we op twee manieren. Middels CineSud Talent worden jaarlijks drie korte filmplannen en makers uitgekozen die niet alleen coaching, maar ook budget krijgen om hun project te kunnen maken. De afgelopen jaren heeft dit geleid tot tientallen films in allerlei genres en stijlen die samen meer dan 325 festivals, 50 prijzen en nog eens tientallen nominaties in de wacht hebben gesleept. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor incidentele bijdragen en organiseren we wedstrijden inclusief coachingsdagen.

Je project verder
ontwikkelen?

Doe mee aan een
CineSud Film School
(short, feature, documentary).

Word lid van de Club van 100

Regionale toptalenten – in welke sector dan ook – zijn belangrijk voor onze regio. Zij zijn een belangrijke pijler van onze culturele, maatschappelijke en economische toekomst. Door lid te worden van deze speciale Club van 100 steun je onze talenten.

Word lid van de Club van 100!

Waarom CineSud Talent?

1

Kwalitatief hoogwaardige begeleiding en coaching, met bewezen kwaliteit: CineSud Talent films scoren goed op festivals in binnen- en buitenland.

2

Door de samenwerking met vele partners zijn de films verzekerd van een goede ontwikkeling, productie en distributie. Uniek en toonaangevend in Nederland.

3

CineSud biedt een doorlopende leerlijn, met naast dit kortfilmtraject de mogelijkheid aanspraak te maken op een ontwikkelfonds voor lange producties .

CineSud Talenten & Projecten